dimecres, 20 de febrer del 2013

Antònia Font ofereix dos concerts amb dos dies de diferència

Els mallorquins inauguraran el dimecres la 24 edició del Festival de Guitarra i tocaran al Barnasants divendres



La gira de presentació del seu nou CD, Vostè és aquí (Robot Innocent) que van presentar l'octubre del 2012, els ha dut a actuar al Barts, el Teatre Artèria del Paral·lel de Barcelona, i dos dies més tard a l'Atrium Viladecans. La primera actuació està emmarcada en el 24 Guitar Festival, una versió modernitzada i ampliada versió de l'històric Festival de Guitarra. Ells seran els encarregats de donar inici a aquest festival que dura fins el juny, i on tocaran 40 artistes de diferents estils i en diferents espais de la ciutat.

El Barnasants acull el concert de divendres 22 de febrer. Serà el primer cop que Antònia Font toquen a Viladecans, i tindrà lloc a l'auditori de l'equipament escènic i esportiu Atrium. Pel que fa a preus, les entrades costen entre 18 i 25€ el dimecres i 25€ divendres.

Tot i la gosadia de publicar dos àlbums tan seguits (fa un any del seu darrer treball, Lamparetes, del 2011), el grup ha mantingut l'èxit entre el seu públic, i l'assistència a totes les seves actuacions no ha decaigut. Un factor del seu èxit és l'originalitat i innovació que els impregna, així com la varietat. A Vostè és aquí hi apareixen 40 cançons, breus però molt completes tant per la música com per les històries que expliquen en les lletresAl seu canal de youtube podeu escoltar-lo sencer. 

Alba Crespo Rubio


Per cert! Tenim més fotos a la galeria! Doneu-hi un cop d'ull!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada